/   who-wear-what.com   / Crnogorski  

2019-10-17 12:04:57

[ Objavila B.B. ]

UDALJENA TRŽIŠTA

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u okviru regionalne saradnje na udaljenim tržištima, sa Turističkom organizacijom Srbije i Agencijom za promociju i podršku turizmu Sjeverne Makedonije učestvuje na sajmu ITB Asia koji se održava od 16. do 18. oktobra u Singapuru.

Turistička ponude Crne Gore predstavlja se na zajedničkom štandu pod sloganom Zapadni Balkan – raskršće civilizacija (Western Balkans – crossroad of civilization).

Kako ističu iz NTO, turisti iz Azije tokom svog boravka u Evropi planiraju uglavnom da posjete više zemalja za što kraće vrijeme, te su posjetioci sajma iskazali najviše interesovanja za višednevne balkanske regionalne ture koje obuhvataju razgledanje prirodnog i kulturnog nasljeđa.

Predstavnici Crne Gore održali su sastanke sa agencijama iz Malezije, Filipina, Indonezije, Indije i Kine. Na sastancima je zaključeno da treba pokrenuti pitanje viznih olakšica za Filipine, Indoneziju i Indiju imajući u vidu da turisti iz Malezije mogu bez viza putovati u Crnu Goru i da gosti iz Kine imaju pojednostavljenu viznu proceduru.

Na sajmu ITB Asia u Singapuru svoju ponudu predstavlja i strateški partner NTO CG, Turistička agencija Montenegro Tourist Service.

ITB Asia Singapur je trodnevni B2B sajam za turističku industriju. Osmišljen je da postane glavni događaj za azijsko-pacifičku turističku industriju, slično, kao i njegov matični događaj - ITB Berlin. Na ovom sajmu su međunarodni izlagači iz svih sektora u okviru turizma i putovanja i vodeće putničke kompanije azijsko-pacifičke oblasti.


rtcg.me rtcg.me
crne gore rtcg singapuru turistika ponuda regionalne turisti okviru http asia sajmu


User comments