/   who-wear-what.com   / Crnogorski  

2019-10-17 12:21:36

[ Objavio: O.Z. ]

SOLSKJER O DERBIJU

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer na današnjoj konferenciji za novinare iznio je očekivanja od utakmice protiv Liverpula koja je na rasporedu u nedjelju.

Crveni đavoli su u vrlo lošoj formi i trenutno se nalaze tek na 12. poziciji Premijer lige. U goste im dolazi prvoplasirani Liverpul koji će sigurno htjeti da nastavi pobjednički niz. Ipak, Solskjer ima nešto drugačiji plan...

Ne volim da gubim, ali istovremeno znam da će se ovaj klub vratiti. Dugo nijesmo zabilježili pobjedu. To je nešto što mi je stalno u mislima, ali zbog čega ne gubim san. Optimista sam, na svaku narednu utakmicu gledam kao na priliku. Čeka nas duel sa Liverpulom i to je prilika da preokrenemo situacija , kazao je norveški trener.

Mnogo toga treba da se poklopi u ovom meču. Moramo da budemo spremni i mislim da igrači mentalno jesu. Liverpul je napravio odličnu seriju, ali mi smo Mančester junited, imamo i mi dobrih igrača. Zbog takvih utakmica se i dolazi u ovako veliki klub , dodao je.

Takođe, govorio je i o tome da li strahuje za svoj posao.

Svi razgovori koje sam vodio sa vlasnicima kluba i upravom zasnivali su se na mom trogodišnjem ugovoru. Planiram da ova saradnja potraje. Dobio sam posao i ne očekujem da poslije jednog ili dva poraza dobijem potvrdu da li i dalje računaju na mene. Siguran sam da je sve kako treba , dodaje Solskjer.


rtcg.me rtcg.me
rtcg solskjer manester junajted liverpul http liverpula konferenciji novinare iznio oekivanja utakmice


User comments